Mijn naam is Dirk en ik maak naakt foto's.

Ik ben daar  zo'n 30 jaar geleden mee begonnen en er altijd mee door gegaan . Eerst was het via advertenties vrouwelijke  modellen zoeken maar de komst van internet maakte het een stuk makkelijker.
Ik heb ook een tijdje freelance voor een uitgeverij van die kleine blaadjes gewerkt maar ben daar mee gestopt om dat het me tegen stond hoe de modellen werden behandeld.
Het is verder nooit mijn beroep geweest.

In de 35mm film tijd was dit een best dure grap en dan ook nog een betrouwbare ontwikkel centrale vinden maakte het er ook niet eenvoudiger op maar sinds mijn eerste digitale camera in 2002 gaat dat een stuk simpeler. Toen een kennis van mij eens vroeg of ik hem naakt wilde fotograferen ben ik buiten vrouwen fotografie ook naakt foto's van mannen gaan maken .
Door mijn ruimdenkende opvoeding schrik ik ook niet terug voor de wat "heftiger" wensen om het zo maar eens uit te drukken.

Dit moet voor iedereen mogelijk zijn ongeacht leeftijd (wel 18+) geslacht of seksuele voorkeur

Omdat ik niet langer werk heb ik geen geld om een studio ruimte te huren en doe het daarom in mijn woonkamer waar ik voorzieningen heb gemaakt om achtergronden op te hangen en op die manier is daar al menige fotosessie gedaanDe voorbeeld foto's zijn allemaal van modellen boven de 18 en opzettelijk onherkenbaar gemaakt.
www.a7fotofriesland.nl   is op geen enkele wijze aan erotische websites gebonden. 
A7foto is een gratis discrete foto service
2010-2015 A7fotoFriesland